Mijn eerste keer

Mijn eerste keer… Na mijn borstvergroting

In de rubriek ‘Mijn eerste keer’ geven vrouwen een kijkje in hun slaapkamer. Lily vertelt over haar eerste keer na haar borstvergroting.
Pinterest LinkedIn Tumblr

Lerares Lily (34) is moeder van een driejarige tweeling en heeft sinds twee jaar een relatie met Joshua (28).

‘In juni vorig jaar heb ik mezelf een borstvergroting cadeau gegeven. Ik wilde al borsten vanaf het moment dat ik ze niet kreeg. Meer dan een kleine cup A had Moeder Natuur niet voor me in petto. Mijn mini-boezem gecombineerd met mijn lengte van 1.80 meter maakte dat ik op een strijkplank leek. Om mezelf toch nog enigszins een silhouet te geven, droeg ik altijd bh’s met opvulling. In kleding viel mijn gebrek aan boezem dus nooit erg op. Maar ik wilde mezelf liever niet naakt zien. Toen ik voor de eerste keer met mijn vriend naar bed ging, trok ik mijn mooiste lingerie aan om de aandacht van mijn kleine borsten af te leiden. Vorig jaar kreeg ik een financiële meevaller en ik besloot die te investeren in een paar siliconen implantaten. Joshua zei altijd dat de grootte van mijn borsten hem niet uitmaakte. Maar toen ik eenmaal had besloten ze te laten vergroten, bekende hij wel van grote borsten te houden. Hij is heel blij met het resultaat. En ik ook.

Ik heb nu 75E. Dat klinkt  groter dan het is: mijn implantaten zijn anatomisch gevormd, wat inhoudt dat ze een peervorm hebben. Het zijn dus niet van die harde ronde ballen. Mijn nieuwe borsten zien er heel natuurlijk uit en passen perfect bij mijn postuur. Littekens heb ik gelukkig nauwelijks. Zes weken na de operatie mocht de steunbeha uit en Joshua raakte mijn borsten heel voorzichtig aan. ‘Grijp die dingen vast, doe er wat mee!’ commandeerde ik hem.  Want ik heb nu eindelijk borsten, dus daar moeten we gebruik van maken! Door de vergroting zijn ze wel iets gevoellozer geworden. Maar ook voor de operatie waren mijn borsten geen erogene zone want ik werd niet opgewonden als ze werden aangeraakt. Eigenlijk merk ik weinig verschil. Ik voel me wel enorm verleidelijk. Mijn kleine borsten voelden alsof ik een deel van mijn vrouwelijkheid miste. Sinds de borstvergroting ben ik zelfverzekerder geworden en zit ik lekkerder in mijn vel zit. Vroeger paradeerde ik nooit topless voor Joshua. Nu wel.’

Nog meer weten over de liefde? Volg ons dan op Instagram of Facebook.

Beeld: Bigstock

Author

Write A Comment